Uspješno završen trening u Monsu na temu prakticiranju ciljeva globalnog razvoja za podršku i uključivanje migranata!

4. travnja 2023.

Naš predstavnik Toni Sučić, sudjelovao je u treningu na Erasmus+ projektu United For Globa Goals koji se održao u gradu Mons, Belgija. Tijekom treninga, istraživali smo najbolje prakse, alate i strategije kako bismo podržali migrante i osigurali njihovo uspješno uključivanje u naše društvo. Partneri u projektu podijelili su svoje dragocjeno znanje i iskustvo, a sudionici su imali priliku razmjenjivati ideje i izazove te stvarati nove veze.

Ovaj trening bio je važan korak prema ostvarenju naše vizije inkluzivne zajednice, gdje migranti imaju priliku razvijati svoje talente, sudjelovati u obrazovanju i zapošljavanju te ostvariti svoj puni potencijal.

Hvala sjajnom timu organizatora CIEP i partnerima koji su omogućili ovaj uspješan trening.

Nastavimo zajedno raditi na ostvarenju ciljeva održivog razvoja i stvaranju inkluzivnog društva za sve. Svaki korak koji poduzimamo vodi nas bliže boljoj budućnosti za sve migrante i našu zajednicu.

#UnitedForGlobalGoals #MonsTraining #MigrantsInclusion #GlobalDevelopmentGoals #InclusiveSociet

KORISNIK

Institut za stručno usavršavanje mladih

PARTNER

Udruga Impress

TRAJANJE

1. 6. 2022. - 1. 12. 2023.

VRIJEDNOST PROJEKTA

314.680,49 HRK
(41.765,28 EUR)

POTPORA EU

267.478,42 HRK
(35.500,49 EUR)
Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove podstranice isključiva je odgovornost Instituta za stručno usavršavanje mladih.

Za više o EU fondovima na www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram