Nacionalni projekti

AKTIVNI ZA POSAO

Projekt je primarno usmjeren na temu zapošljavanja, bilo da se radi o traženju posla ili pokretanju vlastitog poslovanja. Kako mu i sam naziv kaže, naglasak je na proaktivnosti i poticanju mladih da se usavršavaju i pridonose tome da budu konkurentni na tržištu rada. Kroz različite aktivnosti – radionice i individualna savjetovanja – ih u tome osnažujemo i bodrimo.
SAZNAJ VIŠE

DIGI-DETOX

Aktivnostima na projektu doprinosi se prevenciji digitalnih ovisnosti mladih jer kroz projektne elemente u neposrednom radu s mladima stavlja se naglasak na opasnosti koje donosi prekomjerna konzumacija modernih tehnologija s naglaskom na Internet i sadržaje na njemu. Dio aktivnosti projekta upravo su usmjerene na mentalnu dobrobit mladih. Oformljenim savjetovalištem mladi će dobiti pravovremeni savjet te tehnike i alate kako se osnažiti i prepoznati kod sebe potencijalno stvaranje ovisnosti.
SAZNAJ VIŠE

KLUB MLADIH TATA

Korisnici će se kroz projektne aktivnosti educirati i osnažiti u svojoj roditeljskoj ulozi, točnije ulozi oca. Novousvojeno znanje i vještine, koji nemaju „rok trajanja“, nego su cjeloživotna vrijednost, će ih podržati u svakodnevnom prakticiranju roditeljstva, primjeni odgojnih metoda i povezivanju sa svojim djetetom.
SAZNAJ VIŠE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram