Što za vas znači kvalitetna edukacija?

15. veljače 2023.

Lille, Francuska…samo 15 sati putovanja 🤓 trebalo nam je da dođemo do grada smještenog na sjeveru Francuske i pridružimo se dobro raspoloženom timu na četvrtom zajedničkom treningu koji se održavao u sklopu projekta United Global Goals ErasmusPlus.

Tema treninga koji se održao 30.1. - 3.2. bilo je kvalitetno obrazovanje i upravo to smo i mi dobili sudjelujući u različitim radionicama i aktivnostima koje su se održavale tijekom 5 dana uzbudljivog treninga. Svaka organizacija prezentirala je kako kroz svoj rad i projekte promiču kvalitetnu edukaciju i cjeloživotno učenje.

Posjetili smo fantastični Ecole Centrale de Lille (page officielle)University Ecole Centrale de Lille u kojem smo imali priliku vidjeti na koji način promiču inkluzivnost u školovanju i pružanju jednakih šansi u obrazovanju za sve.

Osim FabLaba u sklopu sveučilišta, mogli smo vidjeti čime se bave u Centre social Salengro, novom partneru mreže. Uz svoj FabLab - YesWeFab, vode i Društveni centar koji je na raspolaganju cijeloj zajednici, ali ponajviše usmjeren prema osobama koje su u riziku od socijalne isključenosti.

Iako se sve europske zemlje susreću sa sličnim izazovima, kroz partnerstva smo dobili nova znanja, metode i primjere iz prakse koje itekako možemo pokušati implementirati u svom radu. 💪

Neka vam slike prenesu dašak atmosfere s ovog treninga 😊, a mi se veselimo skorašnjem treningu u Monsu!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram