isum_logo
peopels


Coca-colina podrška mladima

Kako bi smanjila prepreke s kojima se mladi na poslovnome tržištu susreću te ih potaknula i ohrabrila da svojim zamislima, usvojenim znanjem i vještinama unaprijede naše društvo. Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji s partnerima pokrenula je društveno odgovorni projekt Coca-Colina podrška mladima. Cilj je projekta povećati zapošljivost mladih ljudi koji su završili školovanje i traže posao. Riječ je o besplatnome obrazovnom programu usmjerenom na poslovna i životna znanja te vještine koje se traže na tržištu rada, a većinom su u nedovoljnoj mjeri zastupljeni u postojećim formalnim obrazovnim programima.

Zahvaljujemo se Coca-Coli HBC Hrvatska što je prepoznala naš dosadašnji trud i rad u promicanju socijalnoga poduzetništva i osmišljavanju novih programa namijenjenih mladima te odabrala Institut za stručno usavršavanje mladih za suradnju na ovome hvalevrijednom projektu.

Program je zamišljen kao višegodišnji (do 2020. podržati 500 000 mladih u Europskoj uniji), a ove će se godine putem radionica i mrežne obrazovne platforme provesti u Osijeku, Sisku, Splitu i Zagrebu. Obuhvatit će se 250 mladih u dobi od 18 do 30 godina.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 9. studenog na mrežnoj stranici:

https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/


Klikni za prijavu!